برای ساخت این مدل ابتدا یه Create > Polygon Primitives > Platonic Solid بسازید و طبق تصویر زیر مقدار گزینهی Subdivision Mode رو به Triangles تغییر بدید و عدد گزینه Subdivisions رو روی 4 و Radius رو روی 10 تنظیم کنید. سپس همهی لبهها Edges رو انتخاب و از طریق دستور Create > Sets > Quick Select Set لبههای انتخاب شده رو به یه اسم دلخواه ذخیره کنید که من به اسم Set1 ذخیره کردم (تصویر شماره ۳).

از حالت انتخاب لبهها یا Component Mode خارج بشید و خود مدل رو انتخاب و روی دستور Mesh > Smooth کلیک کنید تا مثل تصویر زیر تقسیماتی به اون اضافه بشه.

حالا با کلیک روی Select > Quick Select Sets > Set1 لبههایی که قبلن ذخیره کرده بودید رو دوباره انتخاب کنید.

از طریق دستور Edit Mesh > Delete Edge/Vertex لبههای انتخاب شده رو حذف کنید تا مدل سمت راست در تصویر زیر باقی بمونه.

مدل رو انتخاب و روی دستور Edit Mesh > Bevel کلیک کنید و مقدار گزینهی Fraction رو 0.1 بزارید. در این مرحله یکی از Face های شش ضلعی رو انتخاب و روی آیکون پنجرهی سمت راست دستور Select > Similar کلیک کنید. در پنجرهی باز شده مقدار گزینهی Similarity Tolerance رو روی عددی بزارید که بعد از Apply همهی شش ضلعیهای مدل رو انتخاب کنه. فکر کنم عدد 10 یا 12 درست باشه. بعد از اون دکمهی Delete رو روی کیبورد بزنید تا Face ها رو حذف کنه.

در آخر مدل رو انتخاب و روی دستور Edit Mesh > Extrude کلیک و یه مقدار ضخامت به حالت مشبکی مدل اضافه کنید. با کلیک روی Mesh > Smooth نتیجهی مشابه مدل سمت راست تصویر زیر رو خواهید داشت.